Een Travellerspoint blog

Roatan

sunny 34 °C

En wat heeft de dag ons vandaag gebracht. Op verzoek natuurlijk, wederom een leuke jonge gids die ons kennis heeft laten maken met zijn eiland. Helaas hebben we een probleem in de regie ontdekt. Ze vertellen je wel hoe laat je aankomt maar vergaten erbij te vertellen dat er ook hier een tijdsverschil is van 2 uur. Wij stonden dus al om 08.15, ship time, buiten op onze gids te wachten, terwijl die nog in zijn bed lag!!! Het was daar nl 06.15. Handig!!! Maar zo vriendelijk als dat ze ook hier weer zijn hebben ze direct naar onze gids gebeld, die onmiddellijk zijn zoon naar ons gestuurd heeft. Dat was zeker geen straf, zal ik vertellen. De tweede dag op rij! Waarschijnlijk hebben we morgen een bejaarde die ons zijn eiland laat zien. Ook geen probleem hoor! Ik discrimineer niet.
Het wordt bijna vervelend maar dit eiland is nog mooier dan de rest wat we gezien hebben. Roatan is geheel begroeid met bossen en is erg heuvelachtig. Met schitterende vergezichten en prachtige stranden.
Roatan - Honduras

Roatan - Honduras


Niet veel dieren gespot hier. Alleen ignuana’s, wat leguanen en een brown rabbit (wat dat ook mocht zijn). Het was alleen jammer dat we hier weinig tijd hadden om te vertoeven. Het eiland is niet groot en hebben het van links naar rechts kunnen bekijken, maar het had toch leuk geweest als ik ook nog wat had kunnen snorkelen, wat je hier ook heel goed kan doen. Helaas!
Roatan - Honduras

Roatan - Honduras


’s Avonds hadden we weer een “elegant diner”, dus alles uit de kast gehaald om er weer mooi uit te zien. Uren heb ik gezocht om de juiste jurk mee te nemen. Gelukkig had ik de beste eruit gepikt. Zoveel mensen die me complimenteerde met de jurk!! Ik wist gewoon niet wat me overkwam. En maar vragen aan Ed “hij is toch niet te bloot?” of “zit de jurk wel goed? Hangt er iets uit of zo?” Maar nee, de jurk stond gewoon goed, hahahaha. Na het diner zijn we nog naar een show geweest. Een die show die zich afspeelde in New Orleans. We hebben genoten, wat hadden ze het weer goed in elkaar gezet! Op naar morgen – vrijdag de 13e!!! – Cayman Islands

Geplaatst door jobakker 12:33 Gearchiveerd in Honduras

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint