Een Travellerspoint blog

Atlanta

semi-overcast 21 °C

Yeahhh! Vakantie. On the road naar Tampa – Florida. Daar waar de grote uitdaging (voor mij dan) begint. Ik heb alles in de koffer kunnen proppen. Tjonge, waar je toch allemaal aan moet denken. We gaan op reis en we nemen mee …. we hebben echt van alles bij ons – van reispillen tot galakleding! Het zou toch vervelend zijn als we iets zijn vergeten, dat wordt dan weer shoppen.
Schiphol

Schiphol


De reis begint goed. Mooi weer en goede stoelen, rij 5 – jammer dat we geen raamplaatsen hebben, maar ach …. we doen het er maar mee. Gelukkig vliegen we wel Business Class. Whahahaha, wat een luxe. We hebben ons heerlijk laten verwennen. 9 uur lang. Glas champie, zachte sokjes van Victor en Rolf (ik wist niet dat ze dat ook in hun collectie hadden!), heerlijk culinair eten en de hele reis persoonlijke aandacht van een leuke steward! Wat is reizen toch vervelend.
Vliegtuig

Vliegtuig


Jammer dat ze deze klasse niet door kunnen trekken vanaf het uitstappen bij aankomst. Helaas had het computersysteem grote problemen, waardoor het wachten om langs de douane te komen ruim een uur duurde. Precies 2 uur later de auto – Jeep – opgehaald en naar het hotel gereden. Morgen doorreizen naar Tampa, ong 700 km. Vooruitzichten van het weer: zon en ruim 27c! Lekker!!

Geplaatst door jobakker 12:17 Gearchiveerd in Nederland

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint