Een Travellerspoint blog

La isla Cozumel

sunny 35 °C

La isla Cozumel
Wat een geweldige dag. Vandaag met de Smart rond het eiland gereden.
The Smart on Cozumel

The Smart on Cozumel


Maya restanten bekeken en prachtige stranden bezocht.
Met name Punta Moreno en Punta Sur zijn het bekijken waard. Bij Punta Moreno hebben we echt van onze lunch genoten. Mariachi muziek en een prachtig uitzicht op het strand en de zee maakte het Mexicaanse dagje compleet.
Mariachi musik on playa Punta Morena

Mariachi musik on playa Punta Morena


Bij Punta Sur de krokodillen gespot en gesnorkeld tussen de vissen die absoluut niet bang zijn voor je. Ze zwemmen gewoon tussen je benen door. Ik praat dan echt niet over visjes van 2 of 3 cm. Nee, vissen van 20 tot 50 cm. Geweldig!!!
Vanavond wederom heerlijk gegeten. Het is echt erg smakelijk allemaal. De crew heeft voor ons gedanst!!! Ja …… de vraag is nu, wat gaan ze morgen doen. Valentino – onze ober – heeft me echt nieuwsgierig gemaakt. Ik moet zeker mijn camera meenemen, zegt hij!!! Hij kan leuk dansen dus dat beloofd wat.
Crew Carnival Legend

Crew Carnival Legend


We zijn net terug van de “Follies”. Vanavond trad Marcus Antonie op (niet te verwarren met Marc Antonie van J Lo). Deze is veeeeeeeel leuker en wat een stem!! Zong Motown, dus swingen met z’n allen. Zelf een zeer oude oma (niet jou leeftijd, Els!) maar rond de 80 was ze toch zeker wel, stond te swingen op het podium. Het wordt met de dag leuker op het schip, ware het niet dat ik op dit moment niet meer recht op mijn benen kan staan en dat komt niet door de drank!!! Het waait vreselijk. We kunnen zelfs niet op ons balkon zitten. Het gaat een lange, heel lange nacht worden. Ik heb mijn pillen en drankje tegen zeeziekte naast mijn bed staan. Om de paar uur een pilletje en een drankje innemen om de nacht te overleven!!! Morgen, als ik nog kan staan, Belize!!!

Geplaatst door jobakker 10:19 Gearchiveerd in Mexico

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint