Een Travellerspoint blog

Lazy day

semi-overcast 34 °C

Vanmorgen wakker geworden na een heerlijke nacht slapen. Volgens Ed ben ik nog steeds niet groen, terwijl het toch wat harder is gaan waaien. Nee, het gaat goed. Het lijkt af en toe alsof je op een luchtbed dobbert. En, zeker als je in bed ligt, voel je een lichte vibratie. Nee dames, het is geen massage bed!!! Het is wel een rare gewaarwording, wakker worden op zee. Heerlijk op het balkon gezeten met aangename temperaturen op de vroege morgen. Volgens mij is het vannacht niet verder afgekoeld dan rond de 20c. Lekker!!!
Vandaag een luie dag. Lekker in de zon op het bovendek. We hebben nu ontdekt dat er niet alleen maar bejaarden op de boot zitten. Het is erg gemengd, ook nog veel jongeren op de boot. Wel ontzettend druk. Je ligt echt boven op elkaar, maar dat mag de pret niet drukken.
Ik heb Ed overigens ook een naamkaartje gegeven. Waarschijnlijk helpen mijn “vrouwen”pillen erg goed!! Mijn geheugen is er een stuk op vooruit gegaan, maar Ed is constant de weg kwijt. En eigenwijs als hij is, loopt hij steeds de verkeerde kant of verdieping op, whahaha. Maar nog steeds niet naar mijn luisteren hoor!!
Vanavond hadden we onze eerste “elegant diner”. Petje af voor de hele crew. Iedereen was op z’n mooist en de crew heeft voor ons gezongen. Zelf het eten was aangepast aan de avond. Erg gezellig en hoge kwaliteit eten.
Elegant dinner

Elegant dinner


Daarna in de “Follies” de show Jazz gekeken. Ik moet zeggen dat ook dit een grote indruk op ons heeft achtergelaten. Wij dachten een amateuristische show te zien. Hebben wij ons daar in vergist!! Een big band met 4 geweldige zangers/zangeressen en een showballet. Mijn petje af!! Tijdens de show ook nog een huwelijksaanzoek meegemaakt. Met recht de “Loveboat”. Je maakt wat mee op de boot. Ga me nu voorbereiden op onze trip op Cozumel – Mexico.

Geplaatst door jobakker 10:18 Gearchiveerd in Mexico

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint