Een Travellerspoint blog

On the road

sunny 32 °C

Vandaag, na een lange warme maar mooie reis, in Tampa aangekomen. We zijn van mening dat ook Georgia een staat is die gezien moet worden. Weer iets op ons lijstje erbij. Dat wordt nog wat. Hoe gaan we dit nu weer inplannen. Prachtige natuur, met bergen, heuvellandschappen, bossen en vooral de uitstraling van het Zuiden met zijn grote statige huizen en plantages. Na ruim 5 uur rijden we Florida binnen. Direct kom je in een andere omgeving terecht. Opvallend ook meer dieren. Vandaag met name allerlei soorten vogels gespot en onze eerste alligator. Langs de highway de nodige platte roadpizza’s. Zoooo zielig!
Rond 15.30 uur in Tampa aangekomen. Het hotel ligt aan Tampa Bay. Een heerlijke kamer met balkon aan het water.
Tampa Bay

Tampa Bay


Ook vandaag werden we verrast met het feit dat we een upgrade hebben gehad!!! Een prachtige suite met een giga balkon!!! Hoe lang kan dit goed gaan??? Is dit een positief teken???? In ieder geval genieten we er nu met volle teugen van. Het zwembad ligt aan de Bay kant, dus hoeven we morgen niet naar het strand. De vooruitzichten zijn goed. Zon en 32c. Lekker bakken!!
sunset on Tampa Bay

sunset on Tampa Bay

Geplaatst door jobakker 13:09 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint