Een Travellerspoint blog

Almere

sunny 18 °C

De vakantie is weer voorbij. We zijn weer thuis en alles is weer normaal. Alles gewassen en gestreken in de kast, huis is weer netjes en morgen weer werken!

Woensdag rustig van Jacksonville Beach naar Atlanta gereden en daar de auto weer ingeleverd. Toen werd het spannend, konden we mee vandaag of niet! In eerste instantie wel, er was genoeg plek, toen weer niet. 6 overboekingen!! Uiteindelijk toch de laatste 2 stoelen gekregen. Weliswaar niet bij elkaar, maar we konden mee. Dat was het belangrijkste. Ik had de beste plekin het vliegtuig. Had me heerlijk geinstalleerd toen ze me daar weer weg haalden. Moest een paar rijen naar voren omdat daar de video het niet deed. Tja, dat zijn dan weer de nadelen van het goedkoop vliegen! Ik werd naast een heel aardig echtpaar uit India geinstalleerd, die slecht engels spraken en hele verhalen aan mij kwijt wilde. Niet erg natuurlijk want mijn engels is ook niet perfect, totdat hij wel erg amicaal ging worden. Zat met me te praten, ging op zijn zij zitten, deed zijn bil omhoog en begon te ruften!!! Nou ja zeg!!...... dat vond ik nu net een beetje te ver gaan!!! Schijnbaar normaal in die culturen. Dit ging de hele vlucht zo door!!! Ik heb me vrij snel daarna omgedraaid en slapende gehouden voor de rest van de vlucht. Pas tot 10 min. voor landing ben ik weer wakker geworden.

Nu dus weer lekker thuis. Wat een heerlijke reis hebben we gehad. Zeker voor herhaling vatbaat en kunnen het iedereen aanbevelen!

Tot de volgende reis!!

Geplaatst door jobakker 5:24 Gearchiveerd in Nederland

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint