Een Travellerspoint blog

Jacksonville Beach

semi-overcast 21 °C

Vandaag zijn we naar Jacksonville Beach gereden. We zijn nu op de helft. Vanaf St. Augustine zijn we de snelweg afgegaan en hebben langs de kust gereden. Wat een mooie weg! Tussen de zee en de duinen in. Prachtig.
Whale alert

Whale alert


We hebben weer van alles gespot. Ooievaar, flamingo's, dolfijnen en pijlstaartroggen.
Stingrays

Stingrays


Wat kun je hier toch veel dieren zien als je er goed op let! We hebben weer een schitterende kamer met balkon aan de oceaan. Waarschijnlijk weer een upgrade gekregen. Wat een verademing met ons hotel in Miami. We zijn gewoon veel te veel verwend. We hadden gewoon naar ons oude hotel moeten gaan, maar ja ... dom! We hebben op de verkeerde manier bezuinigd!!! Het is jammer dat we hier maar 1 nacht kunnen blijven, maar het is zeker dat we hier terugkomen en dit gebied verder gaan ontdekken.
Jacksonville Beach Blvd

Jacksonville Beach Blvd


Morgen nog 580 km naar Atlanta. Gaan hier vroeg rijden om op tijd op het vliegveld te zijn. We proberen eerst rond 17.30 uur met Delta naar Nederland te vliegen. Als dat niet lukt dan gaan de avondvlucht met de KLM proberen, maar die is al overboekt dus ....... cross your fingers!!!!
Sunrise in Jacksonville Beach

Sunrise in Jacksonville Beach

Geplaatst door jobakker 5:23 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint