Een Travellerspoint blog

Miami Beach

sunny 23 °C

Na aankomst in Tampa (06.00 uur) stonden we om 09.30 bepakt en bezakt weer in de parkeergarage om naar Miami te vertrekken. Altijd weer leuk om een andere route te bedenken om nar Miami te rijden. Ook nu weer goed gelukt. Dit keer via Lake Okechobee. Begin van de middag aangekomen in Miami - Dezerland hotel. Het weer is heerlijk. Niet zo warm als in de Caribean maar gewoon aangename temperaturen. Hier blijven we 3 nachten.
Miami Beach

Miami Beach

Maandag 16-05-2011
De plannen worden gewijzigd. Het blijkt moeilijker dan ooit om thuis te komen! Dat krijg je als je een goedkope ticket heb!!!! Nou ja, niets aan te doen. Vanaf morgen zijn we dus moeilijker te bereiken. We rijden morgen naar Jacksonville Beach en woensdag komen we aan in Atlanta waar we vanaf 's middags proberen met een vlucht mee naar huis te komen. We gaan het beleven. Zoals het er nu uitziet is alles vol of overboekt tot aan zondag!!!

Vandaag in ieder geval weer iets beleefd!!! De spaceshuttle Endeavor hebben we vanmorgen zien vertrekken. Helaas wel op afstand maar goed we hebben gezien hoe die omhoog schoot.
Where oh where is the launch of the shuttle

Where oh where is the launch of the shuttle


Op de foto's zie je niet veel, jammer!!! Verder nog heerlijk een paar uur in de zon gelegen en ons voorbereid op morgen. De laatste inkopen gedaan want daar zal nu niet veel meer van komen. Zullen veel tijd op het vliegveld doorbrengen. Ach, we mogen niet zeuren. Met een goed boek en goed gezelschap gaat de tijd snel!!!

Geplaatst door jobakker 5:09 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint